image of Digital transformation

Digital transformation

Door Jo Caudron, Dado van Peteghem
Nederlands | Hardcover | 2016  

Niet beschikbaar

Helaas kunnen we dit boek op dit moment niet leveren.
Misschien vind je hier een ander leuk boek:

andere boeken over management algemeen
andere boeken van Jo Caudron

Samenvatting

Voor bedrijven en organisaties zijn digitale en online activiteiten vandaag niet langer een bijkomstigheid. Het digitale verandert nu de essentie van een organisatie. Om bij te blijven moeten bedrijven dit integreren in hun bedrijfsstrategie. Uitstel is gewoonweg geen optie meer.

De laatste jaren hielpen Jo Caudron en Dado Van Peteghem talrijke organisaties om zich klaar te maken voor de digitale revolutie. Daaruit ontstond hun Digital Transformation-model, dat de impact van het digitale op de activiteiten van een organisatie verklaart en voorspelt.

Dit boek biedt je een totaaloverzicht van het model en toont via concrete cases hoe het te integreren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Jo Caudron is als ondernemer gepassioneerd door technologie en media. Vanuit zijn 20 jaar ervaring in de online wereld en als oprichter van talrijke internetbedrijven, is hij een veelgevraagd spreker op het vlak van digitale en sociale media en adviseert hij grote bedrijven in binnen- en buitenland.

Dado Van Peteghem is Managing Partner bij Duval Union Consulting, waar hij bedrijven helpt bij het opbouwen van duurzame digitale, sociale en mobiele strategie├źn. Van Peteghem werkte eerder als consultant voor internationale merken uit verscheidene sectoren en is een veelgevraagd gastdocent en spreker.

Productspecificaties

Auteur(s)
Jo Caudron, Dado van Peteghem
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2016
Afmetingen
244x179x21 mm
Gewicht
596 gram
Druk
1
ISBN10
9082033798
ISBN13
9789082033793