image of Dit is ons verhaal

Dit is ons verhaal

Door Ashley Elston
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 19,99

Samenvatting

In dit moordmysterie is niets wat het lijkt

Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.

Kates bijbaantje bij de plaatselijke assistent-officier van justitie is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak wordt gezet die hun stadje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.

Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Drama, suspense en onverwachte wendingen – een boek dat je niet meer weg kunt leggen! Riverdale en 13 Reasons Why meets John Grisham en Karen McManus.

Productspecificaties

Auteur(s)
Ashley Elston
Taal
Nederlands
Vertaler
Ella Vermeulen
Categorie
NUR Code
285
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
230x150x30 mm
Gewicht
543 gram
Druk
1
ISBN10
9000373441
ISBN13
9789000373444