image of Inleiding tot de marketing

Inleiding tot de marketing

Door Bronis Verhage
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 63,95

Samenvatting

Inleiding tot de marketing geeft een compleet beeld van de beginselen van marketing en leert hoe een slagvaardig marketingbeleid uit te stippelen. Het geeft actuele inzichten, ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing. De rol van online marketing, de invloed van social media op het koopgedrag en de toenemende internationalisering van het management worden belicht. Inleiding tot de marketing is een compleet boek dat door de schrijfstijl zeer toegankelijk is. In deze herziene editie is uitgebreid aandacht voor thema’s als online marketing(communicatie) en social media e-commerce. Ook is er meer aandacht voor B2B-marketing. De voorbeelden en casussen zijn geactualiseerd.

- Complete en toegankelijke kennismaking met het vakgebied marketing;

- leert hoe slagvaardig een marketingbeleid uit te stippelen;

- nieuwe editie met actuele thema’s, voorbeelden en casussen.

Studenten vinden op www.inleidingtotmarketing.noordhoff.nl flitscolleges, toetsvragen en een begrippentrainer. Voor docenten zijn er casussen en powerpoints met figuren en tabellen. Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Doelgroep

Geschikt voor hbo-opleidingen waarbij marketing deel uitmaakt van het curriculum, maar geen kernvak is. Het boek is inzetbaar vanaf de propedeuse.

De auteur

Met meer dan honderd publicaties op zijn naam is prof. dr. Bronis Verhage een van de bekendste Nederlandse schrijvers op het gebied van marketing. Hij is Professor of Marketing aan Georgia State University in Atlanta en actief in het Master of Business Administration-programma in de Verenigde Staten.

Productspecificaties

Auteur(s)
Bronis Verhage
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
802
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
241x171x18 mm
Gewicht
765 gram
Druk
5
ISBN10
9001886868
ISBN13
9789001886868