image of LEEF

LEEF

Door Jeanine Bosma
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 18,50

Samenvatting

Vaak nemen we het verwachtingspatroon van onze omgeving voor lief, want 'zo hoort het'. Hoe verstikkend en contraproductief het ook kan zijn. Niet Jeanine Bosma. Zij werpt het knellende keurslijf af en ontdekt een leven vol vrijheid waarin zij zichzelf volledig kan ontwikkelen. In de 31 verhalen van LEEF schetst zij herkenbare situaties op inlevende toon en buigt deze om tot een bemoediging om meer van het leven te genieten.

De verantwoordelijkheid nemen voor haar eigen gevoelens en keuzes ligt Jeanine bijzonder aan het hart. Zonder zich te sparen, ontleedt zij haar eigen gedrag met als doel de beste versie van zichzelf te zijn. Kwetsbaarheid troef, van wankelend zelfvertrouwen en perfectionisme tot ontslag, (familie)relaties en vriendschap. LEEF is de weerslag van haar zoektocht. Zij toont dat veranderen kan en dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Jeanine Bosma studeerde Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte als manager en consultant voor gemeentes en commerciƫle adviesbureaus op het vlak arbeids- en organisatiepsychologie en veranderkunde. Zij coacht mensen naar zinvol werk en een betekenisvol leven.

Productspecificaties

Auteur(s)
Jeanine Bosma
Redacteur(s)
Richard van Bruinnessen
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
450
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
204x127x10 mm
Gewicht
173 gram
Druk
1
ISBN10
8628260803
ISBN13
9798628260807