image of Onsterfelijke liefde

Onsterfelijke liefde

Door Mieke Vulink
Nederlands | Paperback | 2020  

1-2 werkdagen

€ 25,-

Samenvatting

Onsterfelijke Liefde is een meeslepend boek, vanuit een ooit gesloten, Heilig Verbond geschreven, dat het ontwaken van de mensheid op Aarde betreft. Het boek onthult ontvangen boodschappen, waarheid, licht en energieën die vanuit hogere dimensies doorgegeven zijn. Over de Weg naar het Goddelijke in onszelf is de auteur innerlijk veel aangereikt. Deze mystieke Inwijdingsweg zal door iedere spirituele zoeker bewandeld, gevoeld en herinnerd worden.

Ruim 2000 jaar geleden hebben Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Familie om hen heen het hogere Liefdesbewustzijn op Aarde teruggebracht. Als mannelijke en vrouwelijke Christus en Magdalena tonen ze ons ook nu nog dat de poorten naar de hogere werelden ook voor ons open staan.

De auteur weet de lezer op zo’n manier deelgenoot te maken van de reis, dat je samen met haar en haar partner diep geraakt zult worden door wat zich onderweg ontvouwt.

Ze nemen je mee naar oude heiligdommen en krachtplekken in Zuid-Frankrijk en Noord-Spanje, waar eeuwenoude kennis bewaard is gebleven. Hand in hand met vele Lichtmeesters, Engelen, Gidsen en grote zielen word je door het boek heen steeds dichter naar de Onsterfelijke Liefde in jezelf geleid.

"Mieke heeft een waarachtige, mystieke ontwaking gehad. Ze is geroepen als boodschapper van de Heilige Graal. Dit boek is een Lichtdrager waarmee je de diepere mysteries van je persoonlijke Graal Quest kunt ontdekken, en de éénwording van het goddelijke vrouwelijke en mannelijke in jezelf kunt verkennen. Mieke opent de sluiers door haar zuivere, eeuwige verbinding met Maria Magdalena. Als dit boek jou heeft gevonden, ben je geroepen om de heilige reis te maken en je ziel te laten ontwaken voor de 'Beloved Union'."

- Judith K. Moore, medium, auteur.

Mieke Vulink heeft haar leven volledig toegewijd aan de esoterische, mystieke en heilige kennis en inwijdingswegen. Het is haar passie om mensen zich bewust te maken van hun Goddelijkheid, en om het verlangen naar verbinding met het Goddelijke te ondersteunen. Ze is o.a. boodschapper van hogere dimensies, heldervoelend medium, auteur, Lichtwerker, musicus, en docent transformatiewerk, Zelfrealisatie, essentiële healing en coaching.

Onsterfelijke Liefde is het zelfstandig te lezen tweede deel van Miekes trilogie; eerder verscheen a Book of Love.

Productspecificaties

Auteur(s)
Mieke Vulink
Taal
Nederlands
Categorie
NUR Code
720
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
235x155x20 mm
Gewicht
512 gram
Druk
1
ISBN10
9461017723
ISBN13
9789461017727