image of Scrum wegwijzer

Scrum wegwijzer

Door Gunther Verheyen
Nederlands | Paperback | 2016  

1-2 werkdagen

€ 21,75

Samenvatting

Deze Scrum Wegwijzer bevat alle essentiële informatie over het meest toegepaste framework voor Agile softwareontwikkeling.

Dit boek beschrijft alle regels en rollen van Scrum, vanuit een diepgaande beschrijving van de principes en fundamenten van Scrum. Het boek legt veel nadruk op het begrijpen van de regels van Scrum, het waarom. Het boek voegt echter ook historische context toe, en eindigt met een beschouwing over de toekomst van Scrum.

De auteur, Gunther Verheyen, is een gerenommeerd Scrum professional in de lage landen. Vanuit zijn passie en ervaring schreef hij dit boek dat compleet en toch beperkt in omvang is. Zijn boek geeft zijn opvatting weer dat Scrum een levend verhaal moet zijn, een reis die je onderneemt. Hij vatte deze wegwijzer op als dé wegwijzer bij je reis. Ken Schwaber, die samen met Jeff Sutherland Scrum creëerde, betitelt deze Scrum Wegwijzer als de beste beschrijving van Scrum momenteel beschikbaar.

De Professional Scrum Trainers en coaches van Scrum.org, de organisatie van Ken Schwaber, raden hun studenten dit boek aan als naslagwerk (ofwel als opfrisser) en als studieboek bij de voorbereiding op de Scrum-examens.

Productspecificaties

Auteur(s)
Gunther Verheyen
Redacteur(s)
Josien Moerman
Taal
Nederlands
NUR Code
982
Uitgavejaar
2016
Afmetingen
211x150x10 mm
Gewicht
194 gram
Druk
1
ISBN10
9401800405
ISBN13
9789401800402