image of Signatuur in de zorg

Signatuur in de zorg

Door Hessiëlle Kerkhoff
Nederlands | Paperback | 2019  

1-2 werkdagen

€ 22,50

Samenvatting

Als verantwoordelijke signeer je van alles: brieven, offertes, contracten en andere documenten. De signatuur waar het in dit boek over gaat, betreft echter niet de letterlijke handtekening die je zet, maar de wijze waarop jij persoonlijk invulling geeft aan jouw rol. Waar jouw krabbel onderaan een brief al uniek is en een bevestiging vormt van jouw instemming, gaat jouw signatuur nog veel verder. Zij is de uiting van wie jij bent: jouw visie, jouw denken en jouw handelen.

Jij bent uniek. En je signatuur is dat ook. Jouw signatuur heeft de kracht om jou en jouw opdracht te maken en te breken. Het kennen van jouw signatuur helpt je bij de dilemma’s en vraagstukken van alledag. Bewustzijnsontwikkeling op de kracht van jouw eigen signatuur zal leiden tot bevrijding van je belemmerende gedachten en patronen. In dit boek lees je hoe het zal resulteren in duurzaam leiderschap, dat recht doet aan je opdracht, aan je medewerkers en, het allerbelangrijkste in de zorg, aan je cliënten.

Diverse bestuurders, directeuren en managers uit de zorg vertellen je in openhartige interviews in dit boek over hun signatuur. Je krijgt een inkijkje in hun zoektocht naar het inzetten van signatuur. Het laat je zien waar het werkelijk om draait.

Zo wordt het dagelijkse verhaal van de cliënt het uitgangspunt en komen we bij wat we noemen ‘kwalitatief goede zorg’.

'Lezenswaardig en onontbeerlijke aanvulling op de leiderschapsliteratuur.’

Marius Buiting, directeur NVTZ en mede-auteur van ‘Verdraaide organisaties’ en ‘Anders vasthouden’.

Productspecificaties

Auteur(s)
Hessiëlle Kerkhoff
Taal
Nederlands
NUR Code
801
Uitgavejaar
2019
Afmetingen
200x126x12 mm
Gewicht
298 gram
Druk
1
ISBN10
9492528398
ISBN13
9789492528391