image of Waar gaan we eigenlijk naartoe?

Waar gaan we eigenlijk naartoe?

Door Hille J. Huigens
Nederlands | Paperback | 2020  

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

€ 19,95

Samenvatting

Bij onze geboorte zijn we keurig afgeleverd. Maar de leverancier is vergeten er een handleiding bij te doen. Misschien lijkt alles

vanzelfsprekend, intuïtief. Maar dat is het niet. De realiteit is, dat we het elkaar en onszelf vaak knap lastig maken. Omdat we niet weten hoe met onszelf om te gaan. We kennen onszelf niet. Dit boek biedt je de ontbrekende handleiding. De korte versie. Met kennis, praktische oefeningen, meditaties en reflecties. De handleiding is gebaseerd op oude tradities en moderne neurowetenschap. En leert ons dat de mens bedoeld is om zich spiritueel te ontwikkelen. Op weg te gaan, met een doel. Hille Huigens weet het eenvoudig uit te leggen, met tal van praktische voorbeelden uit het dagelijks leven. Hoe het werkt: lichaam, geest, bewustzijn, aandacht, taal, ruimte en tijd, de krachten die op ons inwerken, wat we ontvangen en wat we uitzenden.

Als we dat beginnen waar te nemen, kunnen we aan het werk gaan. Daarvoor kunnen we het beste ons gewone werk gebruiken. Onze dagelijkse handelingen. We transformeren onszelf door ons werk te doen als spirituele weg. Zo wordt gewoon werk tot Werk, met een hoofdletter. En we kiezen een weg, die past bij onze eigen aard.

Hille zelf volgt het pad van de ervaringswetenschap. Dat leidt tot het zien van structuur en samenhang. Dat is ook de essentie van dit boek. Structuur is bedoeld om samenhang, het verband der dingen te kunnen ervaren. Het resultaat is dat je gaat zien hoe het werkt. En dat kan zeer bevrijdend zijn.

Productspecificaties

Auteur(s)
Hille J. Huigens
Taal
Nederlands
NUR Code
728
Uitgavejaar
2020
Afmetingen
211x150x21 mm
Gewicht
347 gram
Druk
1
ISBN10
9493175103
ISBN13
9789493175105